Bæredygtighed2020-05-27T09:21:11+02:00
Bæredygtig

Bæredygtig udvikling af håndværk hos Brdr. Lauridsen

Vores vision er at fremme en bæredygtig udvikling, som ikke blot påvirker håndværket hos Brdr. Lauridsen, men som også har til formål at lede en ny bevægelse i håndværkerbranchen mod et mere cirkulært, sundt og bæredygtigt byggeri. 

Med vores mange års erfaring ved vi, at kvalitetshåndværk og klimaansvar hænger uløseligt sammen. I vores arbejde med renovering og istandsættelser udvikler vi løbende bæredygtige løsninger og anvender nogle af markedets mest bæredygtige produkter.

Når du vælger Brdr. Lauridsens får du tilbudt et bæredygtige kvalitetshåndværk som giver dig sundere indeklima i dit hjem, mindsker forurening af det miljø som omgiver os alle og mindsker C02-udslippet til vores fælles klima. Samtidig får du holdbare løsninger, der tager højde for bygningens struktur og forlænger levetiden af renoveringen.

Vi ved, at dit hjem er vigtigt. Derfor er vi specialister i at udføre effektivt håndværk med fokus på detaljer og kvalitet. Du møder altid et fagligt kompetent hold, der med systematisk planlægning, kundeinddragelse og ekspertise i bæredygtighed skaber de bedste resultater.

Vi arbejder løbende på at finde ægte bæredygtige produkter, som udover at være fremstillet miljømæssigt forsvarligt (bærer f.eks miljømærkerne Cradle to Cradle, Svanemærke, FSC, etc…) belaster vores ressourcer mindst muligt og i bedste fald slet ikke. Ligeledes er der fokus på håndteringen af af overskudsmaterialer/affald. Det omfatter både restprodukter fra arbejdet, emballagen som varen komme i samt logistik.

Vores arbejde med verdensmålene understøtter i høj grad nedenstående mål:

Verdensmål 11 Bæredygtige byer og lokalsamfund MÅL 11: BÆREDYGTIGE BYER OG LOKALSAMFUND MÅL 12: ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

Kom med på rejsen, og lad os sammen skabe et sundere og mere bæredygtigt byggeri.

Søren Lauridsen

Administrerende direktør