Bæredygtighed2019-12-11T14:41:52+01:00

Bæredygtighed hos Brdr. Lauridsen

Igennem det seneste år har Brdr. Lauridsen arbejdet aktivt med at skabe et mere bæredygtigt tilbud til vores kunder og gøre os selv til frontløbere i den grønne bevægelse mod et sundere, mere bæredygtigt og cirkulært byggeri.

Vi har i den forbindelse igangsat en ambitiøs bæredygtighedsplan for de næste ti år, som munder ud i en forretning, hvor alle vores projekter er cirkulære. Vi har forpligtet os på, at alt affald skal sorteres til genanvendelse og genbrug. Vi har indledt et samarbejde med genbrugs- og genanvendelsesvirksomheder, der kan være med til at forlænge levetiden på produkter og sikre at de bliver genanvendt efter brug. Vi går over til kun at købe vedvarende energi og har anskaffet vores første el-bil. Der er etableret nye partnerskaber i forhold til at levere et mere bæredygtigt koncept til vores kunder, og vi screener løbende markedet for de mest bæredygtige produkter og løsninger.

Vores vision er at igangsætte en bæredygtig udvikling, som ikke blot påvirker arbejdsgangen hos Brdr. Lauridsen, men som også har til formål at lede en ny bevægelse i håndværkerbranchen mod et mere cirkulært, sundt og bæredygtigt byggeri. 

Søren Lauridsen

Administrerende direktør