Profil2020-06-03T12:14:37+02:00
Bæredygtig

PROFIL

Vi gør dit hjem og din by til et godt sted at bo.

Med omhyggelige renoveringer og istandsættelser, både ude og inde, har mange familier og lejere kunnet nyde at bo i smukke ejendomme i en fantastisk by. Brdr. Lauridsen har i mere end 30 år givet nyt liv til et utal af etageejendomme i hovedstadsområdet, og vi sætter en ære i hele tiden at udvikle os. Vi opsøger og anvender markedets bedste og mest bæredygtige produkter, og du har derfor med Brdr. Lauridsen valgt kvalitetsløsninger, der understøtter en solid økonomi og skaber et smukt miljø. Vi skaber sunde hjem med en lang levetid.

Vi ved, at dit hjem er vigtigt. Derfor er vi særlig gode til at strukturere opgaver, så du oplever effektivt håndværk udført med fokus på detaljer og kvalitet. Du møder altid et fagligt kompetent hold, der med synlig planlægning og kundeinddragelse er blandt Danmarks mest tillidsvækkende håndværkere. Vi giver de gode oplevelser og er garantien mod ærgerlige overraskelser.

Vi har et fantastisk team af medarbejdere, som gør os til en attraktiv arbejdsplads og en seriøs leverandør. Vi har fokus på arbejdsmiljø og på minimering af gener for vores kunder, og vi udfører meget af arbejdet på etagebyggerier fra egne lifte. Vi har klart definerede processer drevet af branchens mest digitaliserede arbejdsgange og overvågning af materiel. Brdr. Lauridsen arbejder derfor dagligt på at skabe de bedste resultater for vores kunder.

I øvrigt leverer vi solidt håndværk baseret på stolte traditioner