Maling af facade2020-01-22T15:07:57+01:00

MALING AF FACADE

Facademaling
Facader er en altafgørende del af bygningens overordnede udtryk. Som meget andet, falmer facader med tiden, så ønsker I en opfriskning af jeres facade, så står vi klar med en professionel hånd, der er klar til at give jeres facade et løft.

Facademaling
Nyd en facade, hvor den eksisterende facademaling er frisket op eller måske har facaden fået et helt nyt look.  Brdr. Lauridsen giver dig stor erfaring i valg af farver, deres sammensætning og samspillet med de øvrige omgivelser. Vi anvender naturligvis biologisk nedbrydelige malerprodukter. 

  • Forbehandlingen – Med den rigtige forbehandling forlænges holdbarheden af den valgte farve. Vi giver jer forudsætningerne for at træffe det bedste valg for jeres ejendom.

  • Farvevalg – Her får du mulighed for sparring til valget af farvesammensætning. Man ser på den valgte farvesammensætning i mange år fremover. Netop derfor er det et vigtigt valg. Vi giver dig professionel hjælp til at træffe det bedste valg, så du er sikret et godt resultat.

  • Valg af maling – Vi står klar med anbefalinger, når det kommer til hvilken type maling der bør benyttes. Det giver dig det bedste udgangspunkt for at vælge fornuftige materialer med høj holdbarhed, der samtidig sikrer at bygningen fremover kan “ånde” og derved forebygge fugtskader.

  • Holdbarhed – Vi tilbyder at gennemgå facaden forud for at den males, således du kan vælge at give muren en grundig forbehandling som forlænger holdbarheden på det færdige produkt.

  • Udførelse – Ofte kan det betale sig at udføre arbejdet fra en lift eller rullestillads. Dette giver mindst mulige gener for beboerne, da store facadestilladser både kan forringe udsynet og nedsætte lysindfaldet i en længere periode end nødvendigt. 

KONTAKT

Ønsker I mere information, så kontakt os venligst.

Lasse Lauridsen
Projektchef
Mobil: +45 81718003
Mail: lasse@brdr-lauridsen.dk

FØR EFTER BILLEDE