Maling af trapper2020-01-23T13:44:29+01:00

MALING AF TRAPPER

Maling af trapper

Få istandsat ejendommens hoved- eller køkkentrappe. Oplev minimale gener når vi maler dine trapper Du får kvalitetsbevidste løsninger med fokus på detaljen.

NYD ET PROFESSIONEL MALERTEAM

Vi levere altid arbejde af høj kvalitet, og har fokus på at kundens samlede oplevelse både før, under og efter maling af trapperne er afgørende Når vi maler, lægger vi vægt på at forarbejdet er i orden, for at sikre at holdbarheden bliver så lang som muligt.

  • Maling af træværk – For en bedre vedhæftning og levetid af malingen gør vi en del ud af slibning og afvaskning. Der hvor træværket er ekstra udsat – som for eksempel dørkarme – grundes disse med en hæfte maling for bedre vedhæftning.

  • Maling af vægge og lofter – Tag del i den spændende proces med sammensætning af farver til trappen. Sammen finder vi den farve og den maling der får din opgang til fremstå indbydende og flot og holder længe.

  • Udskiftning af linoleum – Adgang til en verden af erfaring – når trappetrinene er slidt og står til udskiftning, er vi din kreative sparringspartner i valg af farve, kvalitet af materiale og endelig udskiftning. 

  • Reparation af håndfang og balustre – bevar en tryg følelse når man færdes på trapperne. Vi reparere og fastgør løse håndfang og knækkede balustre man sikkert kan støtte sig til gelænderet.

KONTAKT

Ønsker I mere information, så kontakt os venligst.

Lasse Lauridsen
Projektchef
Mobil: +45 81718003
Mail: lasse@brdr-lauridsen.dk

FØR EFTER BILLEDE