Udskiftning af døre2020-01-24T14:09:21+01:00

UDSKIFTNIG AF DØRE

Udskiftning af døre
Opnå et forbedret indeklimaet i lejlighederne når dørene bliver bedre isoleret og mere tætte. Det giver mindre træk, I holder bedre på varmen, sparer på energiforbruget og varmeregningen. Med nye døre øges sikkerheden mod indbrud, mindsker eventuelle støjgener fra opgangen og udseendet får et stort løft.

OPLEV DET

Skal det  være en stål eller trædør? Hvilken brand-, lyd- og sikkerhedsklassificering skal jeg vælge? Hvilket valg giver en flot og funktionel facade-, opgangs-, terrasse- eller vinduesdør. Er der specielle krav til bevaring af udseende kan koblede døre være både en stilsikker og energirigtig løsning. Hos Brdr Lauridsen får du mere end 30 års erfaring til rådighed, så du trygt kan vælge de rigtige løsninger. Vi monterer selvfølgelig også dørene for dig.

  • Udskiftning af udvendige døre – vær de næste i rækken som oplever behagelige og effektive håndværkere når der monteres af døre. Fra første kontakt, under arbejdet til aflevering og opfølgning er vores kunder trygge i professionelle hænder.

  • Udskiftning af døre – Med mange tilfredse kunder, fra bl.a. Herlev og København, bestræber vi os på at være din foretrukne specialist indenfor renovering af trappeopgange.

  • Kundeoplevelsen – Her oplever du en håndværker der både kan klokken og kalenderen. Gennem tæt personlig dialog sikrer vi at du føler dig tryg fra start til slut. 

KONTAKT

Ønsker I mere information, så kontakt os venligst.

Sebastian Heien
Projektchef
Mobil: +45 60988586
Mail: sh@brdr-lauridsen.dk

FØR EFTER BILLEDE