Maling af vinduer2020-02-13T08:17:02+01:00

MALING AF VINDUER

Maling af vinduer
Bliv de næste i rækken der oplever behagelige og effektive håndværkere. Fra første kontakt, under arbejdet til aflevering og opfølgning er vores kunder trygge i professionelle hænder.

OPLEV DET

Uden beregning kommer vi ud, screener vinduerne og giver dig en vurdering af deres tilstand og behovet for behandling og maling. Sammen ser vi på resultatet af gennemgangen og holder op mod tid, økonomi, farvevalg og øvrige relevante krav. Du har nu et enkelt forståelig overblik over opgavens omfang og kan træffe den rigtige beslutning.

  • Kundeoplevelsen – Den gode oplevelse når vi maler dine vinduer starter med omhyggelig planlægning, præcis dialog og effektiv opfølgning – det garanterer en god kvalitet.

  • Planlægning – i god til før opgaven påbegyndes, modtager du en opsummering af, hvad vores håndværkere har behov for, for at male vinduerne smidigt og effektivt.

  • Opstartsmøde – lidt tættere på opstart mødes vi og gennemgår vi alle praktiske forhold om varsling af renevante parter, adgang, sikkerhed og afstemmer valget af farve en sidste gang.

  • Dialog – umiddelbart før vi påbegynder opgaven kommer vi ud og sætter afspærring op leverer evt. lift og får evt. sidste detaljer på plads, således at arbejdet kan begynde på aftalt dato. 

  • Opfølgning – ved aflevering af de færdigmalede vinduer laver vi en gennemgang, tjekker at der er ryddet op og overdrager evt. adgangsnøgler m.v.

  • Kvalitet – vinduerne bliver vasket og slebet, sømhuller og revner bliver lukket, så der ikke kan trænge vand ind i træet. Vinduerne står fuldt dækket og lukket i overfladen efter de er blevet malet. Vi anbefaler, at vinduer bliver malet hver 6.-8. år alt efter, hvor udsatte de er

KONTAKT

Ønsker I mere information, så kontakt os venligst.

Lasse Lauridsen
Projektchef
Mobil: +45 81718003
Mail: lasse@brdr-lauridsen.dk

FØR EFTER BILLEDE