Udskiftning af vinduer2020-01-27T15:12:50+01:00

UDSKIFTNING AF VINDUER

Udskiftning af vinduer

Udskift vinduer evt fra vores lifte, og nyd godt af mere end 35 års erfaring og et godt samarbejde. Vi udskifter vinduerne i én proces. Det giver dig en øget sikkerhed, du bevarer dagslyset og håndværkerne kommer kun i lejligheden én gang.

DU VIL OPLEVE

En seriøs vejledning i valg af dine nye vinduer som sikrer dig, at det er en god investering i fremtiden. Du får et hjem, hvor de nye vinduer klæder ejendommen og samtidig øger både værdi og komfort. Indeklima, varmeudgifter, støjgener, lysindfald etc. er markant forbedret. Tag del i planlægningen, så udskiftningen af vinduerne også passer ind i din hverdag.

  • Kundeoplevelsen – Du møder mennesker der kommer til aftalt tid, som udviser respekt for brugere af ejendommen, udfører et godt stykke kvalitetsarbejde og rydder op efter sig – alt sammen uden unødige afbrydelser.

  • Planlægning – Vi skaber tryghed ved at inddrage kunden. I god til før opgaven påbegyndes modtager du information om hvad der kommer til at ske, og hvilke ting der skal forberede før vores håndværkere dukker op.

  • Opstart – Du får overblik når vi 1– 2 uger før start mødes og aftaler praktiske forhold som varsling af relevante parter, nøgler, sikkerhed, adgangsforhold mv. Umiddelbart før vi påbegynder opgaven kommer vi ud, sætter afspærring op, leverer eventuelle lifte og får de sidste detaljer på plads, så arbejdet kan begynde til aftalt tid.

  • Dialog – Oplev smidigt arbejdende håndværkere som koordinerer og tilpasser arbejdet i samarbejde med kunden. Vi holder dig løbende orienteret om fremdriften så evt. justeringer kan aftales.

  • Opfølgning – Ved aflevering af de færdigmonterede vinduer laver vi en gennemgang, tjekker at der er ryddet op og overdrager adgangsnøgler m.v.

KONTAKT

Ønsker I mere information, så kontakt os venligst.

Sebastian Heien
Projektchef
Mobil: +45 6098 8586
Mail: sh@brdr-lauridsen.dk

FØR EFTER BILLEDE